söndag 12 februari 2012

Kalas i dagarna 3

I helgen har det varit kalas i dagarna tre, Zelda fyller 3 på tisdag, men vi firade det i helgen istället. I fredags var Jessica med familj och Jenny här och åt tacos. Mycket trevligt. Zelda fick fina Pet shop djur som hon kör runt i sin släp på sin nya traktor =). Hon fick oxo ett väldigt fint grattulationskort som spelar. Mycket roligt!!!

I lördags var det släktkalas. Jockes familj var här och mamma och pappa och Sebbe. Det blev jordgubbstårta. Zeldas önskemål. En jordgubb och en hallon. gott gott!!


Zelda visar upp sina nya fina vantar som numera matchar overallen =). Rosa passade inte så bra till denna overall =) ...




En liten cykeltur till affären har vi oxo hunnit med mellan alla kalasen =)





Zelda önskade pankakstårta å så blev det. Men den var ingen hitt tyvärr, glömde

röra ner socker i bären så den blev en aning osockrad.... själv tyckte jag den var god





Många fina presenter blev det. Ännu har hon inte fått från mig och Jocke eftersom det är på tisdag som hon fyller år. Då blir det lite figurer till Pippihuset och en bilbarnstol till dockan. =) Tror det var allt, har inte kollat i Ullaredkassen på länge =) , den är i garderoben.
Idag var moster Madde, Mattias, Mikael , Sebbe och mamma här och käkade kvällsmat Sambal kotletter, mkt gott. Zelda fick en My little Pony karusell av moster. Spelar och snurrar å så är det hästar. Vad mer kan man önska sig ??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar