måndag 25 juni 2012

Första semesterdagen!!


Första semesterdagen blev en regning sådan. Började dagen med en tur till Kristianstad och rea på Lilla E tillsammans med Jecca och Lia. Tråångt och massa folk.. synd att de inte kan lämna sina barnvägnar utanför. Lite dryygt. Lyckades dock göra av med några hundralappar =D. Eftersom det mest har regnat idag blev det en del innelek.

Jocke och Zelda leker med lera

Jag och Jocke hjälptes åt för att få upp Zeldas prinsessor lättare sagt än gjort,de fick absolut inte klistar ihop sig. Zelda fick själv välja vilka prinsessor som skulle sitta på vilken vägg. Blev någerlunda ok iaf. =) Nu har hon äntligen fått upp sina prinsessor. Satte upp hängare på loftgångsdörren oxo så hon kan hänga sina maskeradkläder. Det uppskattades och Zelda klädde ut sig till tiger direkt. =D

Legobygge på gång.

På eftermiddagen trottsade jag och Zelda regnet och gick ut en runda för att prova nya gungan. Zelda kan själv sätta fart på gungan.

Vi spanade oxo in smultronen. MÅÅÅNGA smultron är där men inga är riktigt färdiga. Väntar på att de ska bli röda. Vi har dock några vita oxo. Jag och Zelda smakade några som såg färdiga ut men de var rätt sura så vi får vänta några dagar till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar