måndag 8 juni 2009

helgen

Sommarfin i kaniner
I helgen hade jag å Zelda besök av min kompis Malin från Jönköping. Vi hade en mycket lugn och trevlig helg med massa snack, prommenader, mat och slappande i TV-soffan. Zelda hade en av sina dåligaste helger på över en månad. Trött, ledsen och ont i magen. Inte ens miniform hjälpte det var precis som om hon hade massa slenmmigt kräk i halsen hela tiden som inte ville komma ut. Så det var ganska jobbigt.

Zpanar'n
På nationaldagen tog vi promenadskorna på och stöttade upp Zelda med lite kuddar så hon halvsatt (tyckte hon var lajbans)i vagnen och gick till karpalundsdammarna. Visade si g att det var inte alls barnvagnsvänligt. Det får bli sjal eller sele nästa gång så vi kan gå på träspången runt dammen å spana fåglar.
Vid Karpalundsdammarna med Malin


Sitta ska man göra nu, ligga ner är pest!


På kvällen firade vi nationaldagen med grillning av hemmagjorda burgare. Vädret var soligt å det hade slutat blåsa så det var riktigt nice! Avslutade kvällen med "vad kvinner vill ha" med Mel Gibson. Ganska kul. Tur att man inte kan läsa tankar kanske... =)
Malin å Zelda


I söndags var det sedan kalas för syrran med smörgåstårta å chokladkaka från Duvanders jamjamjam!!!!!!!!!!!!!!!! Det var så mycket att jag tom glömde att gå å rösta. Attans!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar