torsdag 18 februari 2010

Lilla tjejen har blivit stor!


I dag i det ruggigaste å kallaste vädret på länge så var det dax för Zeldas ett års kontroll på BVC och därmed den tredje dosen vaccin. Zelda var i toppform å skrattade å charmade BVC-Lena allt vad hon kunde. Å växt visade det sig att hon hade gjort sedan 10 månaderskollen, hela 4 cm å 1 kg i vikt!!! Så nu för första gången sedan hon föddes ligger hon på "medelkurvan" (den kurva som typ inga barn följer). Efter en "trög" start har hon nu ätit upp sig och växt till sig...hihihi.
Har misstänkt ett tag att hon vuxit ganska mycket för byxor i 74 börjar bli lite korta i benen, men fortfarande sitter de löst i midjan.
Längd: 74 cm
Vikt: 9900 g
Huvud: 46 cm
Efter BVC som Zelda sin middagslur och jag passade på att pröva Konditori Boulevards tacobuffé. STENGOTT!!!! De hade både kyckling å köttfärs att välja på. Så himla gott att jag åt TVÅ laddningar.. hihihi..
Efter lunchen tog jag barnvagnen å den sovande Zelda å traskade bort till Lotta på Lottric för en kopp kaffe. Mycket trevlig stund hade vi där. Zelda vaknade efter ett tag å tyckte det var jätteskoj att dra ner alla Lottas priser som stod på de två nedersta hyllorna.. Jätteskoj!!!!
Sen kom snökaoset!! Suck!! Jocke sa precis att de lovat en halv meter snö på lördag... inte kul med tanke på att vi ska ta tåååget till JKPG å gå på bröllop! Hoppas hoppas att det inte blir alltför mycket förseningar!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar